Informe semanal: niños invisibles

Publicat per Fundació Maria Raventós el

A Espanya, un de cada quatre nens està en risc de pobresa. Ho diu UNICEF en el seu informe sobre la infància. I hem volgut saber una mica més. Així ens hem assabentat que al nostre país no hi ha un estadística completa que reflecteixi la realitat dels menors que estan acollits en institucions públiques. Es calcula que són prop de 35.000. Una tremenda paradoxa, si tenim en compte que som un dels països amb majors índexs d’adopció a l’estranger. Altres nens amb dificultats són els immigrants, que arriben sols al nostre país. Emprenen llargs viatges, suporten penúries i en ocasions, les comunitats autònomes no reconeixen el seu status de menor. Els uns i els altres són nens invisibles, perquè passen desapercebuts per a les institucions i per a la societat.

fmr_blog_ninos

Categories: BlogNotícies

Top