Festa de la Primavera

Publicat per Fundació Maria Raventós el

Foto festa primavera

Aquest dissabte 16 d’abril l’Escola Bressol hem celebrat la Festa de la Primavera. Hem pogut compartir plegats famílies, infants, educadores…. una estona d’esbarjo. Hem aprofitat per plantar l’hort tots junts: enciams, tomàquets, pebrots, albergínies… A veure si hi ha sort i tenim una bona collita!

Tots els pares, mares i educadores han col·laborat i s’han engrescat a ajudar als seus nens i nenes; també ens han acompanyat algunes de les nostres residents. Han vingut tots i totes amb moltes ganes i, com ha fet molt bon dia, un cop plantat i regat l’hort hem preparat les taules al jardí per dinar plegats: coques, truites, croquetes casolanes, amanides…. tot boníssim!!

Hem fet un molt bon àpat i hem xerrat força estona. Ha estat una molt bona oportunitat de compartir experiències agradables i conèixer-nos una mica més sense l’estrès del dia a dia.

 

 

Categories: BlogNotícies

Top