Incorporació a ECAS

Publicat per Fundació Maria Raventós el

 

ECAS

La Fundació Maria Raventós ens hem incorporat a ECAS per sumar esforços en acció social!

ECAS és una federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social que treballen de manera prioritària amb col·lectius en situació o risc d’exclusió social. L’atenció directa que presten les organitzacions membres d’ECAS i la tasca de la pròpia federació per vertebrar el sector es fonamenten en la lluita per la igualtat d’oportunitats per a tota la població, així com en la voluntat de transformar la societat per fer-la més justa i igualitària. L’objectiu és sumar esforços i vehicular-los per afavorir la inclusió, fer efectius els drets de les persones, promoure la plena ciutadania i contribuir al benestar de tota la població mitjançant la construcció d’una societat basada en el compromís i la coresponsabilitat.

Les 97 entitats membres d’ECAS atenen més de 800.000 persones anualment i compten amb 8.500 professionals contractats i uns 7.500 voluntaris.

Categories: BlogNotícies

Top