Acord de col·laboració entre la Fundació i els Maristes

Publicat per Fundació Maria Raventós el

pisos_acollida_maristes_

Durant el mes de maig hem signat un acord de col·laboració amb els Germans Maristes a través del qual ens han cedit un pis ubicat al barri de Les Corts per destinar-lo a l’acollida de mares joves amb els seus fills.

Des de la Fundació ja fa temps que constatem la necessitat de donar continuïtat al procés d’acompanyament de les persones usuàries de la maternal, on de manera més paulatina puguin anar consolidant el seu creixement i la seva maternitat. Per això, estem impulsant el projecte d’habitatges amb suport per acompanyar a les mares en la consolidació del seu procés d’autonomia global i personal un cop han sortit de la Residència Maternal. El pis que generosament ens han cedit els Maristes tindrà aquesta finalitat.

Els hi agraïm la confiança dipositada en nosaltres i esperem ampliar aquests acords de col·laboració amb altres entitats amb les que convergim en favor de les persones en risc d’exclusió social.

Categories: BlogNotícies

Top