#Givingtuesday

Publicat per Fundació Maria Raventós el

 

Givingtuesday

Un any més des de la Fundació participem del moviment global #Givingtuesday, que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia en tot el món a celebrar l’acció de donar, el dia 29 de novembre, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Però sobretot, vol ser un punt de partida per a continuar donant i promovent la donació els altres 364 dies de l’any.

Ens hem sumat a aquesta iniciativa per donar a conèixer el nostre projecte d’habitatge amb suport que estem construint. Estem creant una xarxa d’habitatges on hi puguin viure les noies que han tingut un bon itinerari a la Residència Maternal i que fan un pas més en el seu itinerari d’emancipació, juntament amb el seu infant. Ara necessitem equipar un d’aquests pisos i poder garantir el suport setmanal d’una educadora, perquè les acompanyi en aquest procés d’autonomia. En aquest enllaç trobareu tota la informació del projecte:

http://givingtuesday.es/projects/un-pas-mes-cap-a-la-vida-autonoma/

Gràcies!

Top