Estem al dia. Fem formació

Publicat per Fundació Maria Raventós el

El dijous 26 de novembre, vam participar com a entitat convidada al “Encuentro Online EMPLEO Y PERSONAS MIGRANTES” organitzat per l’Asociación Progestión (ubicada a Madrid). Vam ser ponents conjuntament amb les entitats La Merced Migraciones, ONG Rescate, Red Acoje i la pròpia Asociación Progestión.

Vàrem intercanviar reflexions entorn les pràctiques, les dificultats i els reptes quan acompanyem a persones migrades en la formació i/o la recerca de feina. Cadascuna de les entitats treballa amb un col·lectiu específic, sol·licitants d’asil, col·lectiu LGTBI+, persones amb addicions i persones amb patologia dual.

Va ser una trobada molt enriquidora on hi vam poder copsar l’entusiasme, motivació i compromís amb què treballen els professionals d’aquestes entitats.

Categories: Notícies

Top