Feliç Sant Jordi i Santa Jordina!

Publicat per Fundació Maria Raventós el

A la Fundació teníem moltes ganes que arribés la diada! Aquesta és una data especial per a nosaltres i és tradició celebrar-la totes juntes: joves i treballadores. Tot i les distàncies i la mascareta, hem gaudit d’una bona estona juntes i cada dona, jove i infant ha rebut un llibre seleccionat especialment per la ocasió. A la Fundació pensem que la literatura també és una eina d’inclusió i que tothom ha de tenir accés a títols de qualitat, independentment de la seva situació. Enguany això ha estat possible gràcies als editorials que han col·laborat amb nosaltres de forma solidària fent-nos arribar llibres de tot tipus. De ben segur que tothom gaudirà molt de la lectura! Des d’aquí els hi volem enviar el nostre més sincer agraïment i desitjar-vos a totes i tots una feliç diada de Sant Jordi!

Categories: Blog

Top