Inaugurem pis a la Xarxa d’Habitatges d’Inclusió

Publicat per Fundació Maria Raventós el

La Xarxa d’Habitatges de la Fundació compta amb dues tipologies d’habitatge en funció del nivell d’autonomia i necessitats de les joves: la Xarxa de Pisos amb suport, ubicada a Barcelona i la Xarxa de Pisos d’emancipació ubicada a Santa Coloma de Gramenet.

 

El nou pis que estrenem està situat a Barcelona i té capacitat per acollir dues famílies monoparentals. Amb aquesta incorporació, la Xarxa d’Habitatges de Barcelona recupera el sisè pis i en total, entre Barcelona i Santa Coloma, en sumen 13. O el que és el mateix, estem presents a 10 barris de l’Àrea Metropolitana!

 

Disposar d’una llar assequible i estable on poder consolidar un nou projecte de vida és essencial per a les joves que atenem, per això des de la Fundació treballem per poder garantir aquest dret a un habitatge digne. Més de 58 persones s’estan beneficiant actualment del projecte!

 

Categories: BlogNotícies

Top