Quan és el temps de collir castanyes…

Publicat per Fundació Maria Raventós el

A la Fundació ens agrada molt celebrar les festes tradicionals populars, sobretot si venen acompanyades de castanyes, panellets i música! I és que un any més, hem celebrat la Castanyada amb les joves i els infants de la Fundació.

Durant els dies anteriors, les joves de la Residència Maternal van estar preparant tota mena de manualitats per decorar el menjador de la Maternal: carabasses, castanyes, ratpenats i temibles fantasmets. El dia de la Castanyada, van gaudir d’un sopar d’allò més terrorífic i la castanyera cantaire i la seva ajudant van amenitzar la vetllada a toc de guitarra.

D’altra banda, les dones de l’Espai Banús i de la Xarxa de Pisos d’Emancipació van sortir al carrer per celebrar el “Castalloween” en un esdeveniment comunitari organitzat per diferents entitats de Santa Coloma de Gramenet. La plaça dels Pins es va omplir de castanyes, famílies, música i ball durant tota la tarda.

En definitiva, va ser una jornada molt divertida on vam donar la benvinguda a la tardor!

No et perdis les imatges de la jornada! 👇🏼

Categories: Blog

Top