Escola Bressol Maria Raventós (espais)

Ubicació i espais

L’Escola està situada a una torre al barri de Sarrià-St.Gervasi.

Aules

El centre disposa de 3 aules, una per a cada grup d’edat (0-1, 1-2, 2-3 anys).
Totes disposen de llum exterior i d’una zona diferenciada d’higiene. L’aula dels nadons té una biberoneria totalment adequada a les seves necessitats.

La zona d’higiene

Cada aula disposa del seu canviador on es troben els estris individuals de cada infant. Els infants de 2-3 anys disposen també d’un lavabo amb pica i vàters a la seva mida per tal de fomentar la seva autonomia.

El pati

El pati té uns 100 metres quadrats amb una zona ombrejada per a l’estiu i una àmplia terrassa enrajolada per als nadons on fem activitats d’aigua al juliol. Disposem de tobogans, joguines d’exterior i pales i galledes pel sorral.

La Sala Polivalent

És la sala central de l’escola. Aquí fem els nostres espectacles i festes en cas de mal temps. Ens aixopluguem durant el pati quan plou i també fa els usos de menjador i sala de psicomotricitat. És un espai compartit també amb les famílies on es troba el suro d’informació per als pares, racons d’interès, etc.

El jardí

El jardí envolta els edificis de la Fundació. Tenim la sort de gaudir d’un racó de natura enmig de la ciutat. Quan fa bon temps aprofitem per mirar els arbres fruiters, buscar cargols i observar la varietat de plantes que hi ha al jardí.

La cuina

Per a poder donar un bon servei d’alimentació als infants, l’Escola Bressol disposa de cuina pròpia on un equip de cuineres elaboren diàriament els àpats. Comptem amb l’assessorament d’un equip extern de dietistes i nutricionistes que s’encarreguen d’elaborar mensualment el menú de l’Escola.