Escola Bressol Maria Raventós  

ebmr_cmyk_esquerra

fmr_escola_01

Espais

Aules

El centre disposa de 3 aules. Totes disposen de llum exterior i d’una zona diferenciada d’higiene. L’aula dels nadons té una biberoneria totalment adequada a les seves necessitats.

La zona d’higiene

Cada aula disposa del seu canviador on es troben els estris individuals de cada infant. Els infants de 2-3 anys disposen tant de wàter a l’aula com d’un lavabo independent amb pica i vàters a la seva mida per tal de fomentar la seva autonomia.

La Sala Polivalent

És la sala central de l’escola. Aquí fem els nostres espectacles i festes en cas de mal temps. Ens aixopluguem durant el pati quan plou i també fa els usos de menjador i de sala de psicomotricitat. És un espai compartit també amb les famílies on es troba el suro d’informació per als pares, racons d’interès, etc.

 

 

El Pati

L’escola disposa d’un gran pati amb diferents zones diferenciades: un sorral, un hort, una zona amb tobogans i gronxadors i un gran espai central.

La Cuina

Per a poder donar un bon servei d’alimentació als infants, l’Escola Bressol disposa de cuina pròpia on un equip de cuineres elaboren diàriament els àpats. Comptem amb l’assessorament d’un equip extern de dietistes i nutricionistes que s’encarreguen d’elaborar mensualment el menú de l’Escola. Les dietes es preparen respectant la introducció alimentària que ens informi la família així com de les possibles intoleràncies o al·lèrgies que hi pugui haver.

El pàrquing

La Fundació disposa d’un espai d’aparcament on les famílies poden estacionar el cotxe en el moment de l’arribada i de recollida de l’infant.

La sala de cotxets

Les famílies poden deixar, durant el dia, els cotxets en un espai destinat a tal afecte.

El jardí

El jardí envolta els edificis de la Fundació. Tenim la sort de gaudir d’un racó de natura enmig de la ciutat. Quan fa bon temps aprofitem per mirar els arbres fruiters, buscar cargols i observar la varietat de plantes que hi ha al jardí.

 

Ubicació

L’Escola està situada al barri barceloní de Sarrià-St.Gervasi.