Voluntariat

“Pots fer de voluntari/a participant del projecte de mentoria amb les joves que atenem. Ser mentor o mentora consisteix en ser un referent per a la jove establint una relació de confiança amb ella. Així, cadascuna de les noies, amplia la seva xarxa de suport i millora la seva estabilitat emocional.

Per part teva, et demanen que vinguis un cop a la setmana durant 6 mesos. Sempre tindràs el suport d’una persona del nostre equip de professionals, que serà qui et formarà i guiarà durant el teu voluntariat”

C/Plantada, 1-5. 08017. Barcelona

   934 173 964   934 173 120La FUNDACIÓ MARIA RAVENTÓS, com a responsable de tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d’atendre a les sol·licituds requerides, amb la base legal de que aquestes poden tenir com a conseqüència l’aplicació de mesures precontractuals. No es preveu la transferència internacional de les seves dades ni la cessió d’aquestes a tercers, amb l’excepció de complir amb determinades obligacions legals. L’informem que pot exercir els drets d’accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets que pot consultar a la nostra Política de Privacitat , juntament amb la resta de detalls del tractament que fem de les seves dades.

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge

  Vols enviar-nos un currículum? Carrega'l aquí.

  Accepto la Política de Privacitat i l'Avís Legal

  Top