Campanya Solidària “12 tapes, 1 món”

(JUNIO OK) Tsatsiki griego envuelto con grisinis de pan

La Fundació Maria Raventós ha estat una de les entitats beneficiàries de la campanya solidària “12 tapes, 1 món” impulsada pel grup Andilana. Des del mes de juliol de 2015 fins al juny de 2016 s’han ofert, a la majoria dels restaurants de Barcelona del grup, una tapa als clients per un preu simbòlic de 1€. La quantitat que s’ha recaptat cada mes ha anat destinada íntegrament a l’associació participant d’aquell mes. Els locals on s’han servit aquestes tapes solidàries han estat: Balthazar, Flamant, Grill Room, La Crema Canela, La Dolça Herminia, La Fonda, La Polpa, La Rita, Les Quinze Nits, Market, Taverna Miu i Miu.

La nostra Fundació ha participat aquest juny amb la tapa: “Tsatsiki grec envoltat amb grisinis de pa”. Una deliciosa iniciativa del grup Andilana!

 

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament.   
Privacidad