La veu de les joves

Les joves de la fundació són les protagonistes de les seves vides. Dones fortes, lluitadores, perseverants i resilients, molt capaces de superar les adversitats si tenen les oportunitats que necessiten. En aquest espai ens expliquen en primera persona què ha significat per a elles el seu pas per la Fundació i quins són els seus somnis de cara al futur.

Dieynaba

Residència maternal

Horiana

Pisos de suport

Isamar

Pis Noa

Picture of Valentina

Valentina

Pisos de suport

“És molt difícil per a les noies que hem estat tutelades volar per nosaltres mateixes, però tenir un acompanyament personalitzat ens dóna l´oportunitat per ser autònomes i convertir-nos en les protagonistes de les nostres vides”

Picture of Johanna

Johanna

Residència Maternal

“A la Maternal he après a valorar-me com a mare, he tingut l’oportunitat de formar-me i treballar per ser més independent econòmicament. Estar a la Maternal m’ha fet madurar, veure la realitat des d’una altra perspectiva, he deixat de sentir-me víctima per agafar les regnes de la meva vida”
Picture of Tingting

Tingting

Pis Noa

“Quan vaig arribar al pis, el meu futur era incert, però gràcies a l’acompanyament vaig aconseguir continuar estudiant, acabar la carrera d’ADE i trobar feina a una empresa multinacional. Gràcies a l’esforç, vaig ser capaç d’aconseguir tot allò que m’anava proposant”

Picture of Judith

Judith

Residència Maternal

“A la Maternal he après com sortir-me’n amb el meu nadó: com se’l banya, a canviar bolquers o a gestionar els metges. Els primers dies m’ajudaven amb el nadó, però ara he aconseguit fer-me’n càrrec i entendre el que necessita”

Picture of Luisa

Luisa

Pis Noa

“Viure al Pis Noa m’ha canviat la vida del tot. Gràcies a tenir una llar, he pogut estudiar allò que m’apassiona i seguir lluitant cada dia per aconseguir el futur que vull”

Picture of Yésica

Yésica

Xarxa d'habitatges

“Abans d’arribar al pis em sentia espantada i pensava que no podria superar tots els nostres problemes, però aquí he après a creure en mi mateixa i en la meva força interior per sortir-me’n. No només ens han donat una casa, ens han donat una llar on poder crèixer i construir, i això és magnífic”.

Picture of Carolina

Carolina

Espai Banús

“L’Espai Banús m’ha aportat seguretat com a dona. Saber que tinc on anar, on relacionar-me amb altres dones, em fa sentir que estem unides i això em fa molt feliç”.

Picture of Mariam

Mariam

Espai familiar

He après a educar a la meva filla en positiu, a posar-li límits de forma tranquil·la i a portar una vida més sana. Ara sé controlar la meva paciència i encara que hi ha dies dolents, em sento orgullosa de mi mateixa”.

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad