La veu de les joves

Les joves de la fundació són les protagonistes de les seves vides. Dones fortes, lluitadores, perseverants i resilients, molt capaces de superar les adversitats si tenen les oportunitats que necessiten. En aquest espai ens expliquen en primera persona què ha significat per a elles el seu pas per la Fundació i quins són els seus somnis de cara al futur.

Dieynaba

Residència maternal

Horiana

Pisos de suport

Isamar

Pis Noa

Valentina

Valentina

Pisos de suport

“És molt difícil per a les noies que hem estat tutelades volar per nosaltres mateixes, però tenir un acompanyament personalitzat ens dóna l´oportunitat per ser autònomes i convertir-nos en les protagonistes de les nostres vides”

Johanna

Johanna

Residència Maternal

“A la Maternal he après a valorar-me com a mare, he tingut l’oportunitat de formar-me i treballar per ser més independent econòmicament. Estar a la Maternal m’ha fet madurar, veure la realitat des d’una altra perspectiva, he deixat de sentir-me víctima per agafar les regnes de la meva vida”
Tingting

Tingting

Pis Noa

“Quan vaig arribar al pis, el meu futur era incert, però gràcies a l’acompanyament vaig aconseguir continuar estudiant, acabar la carrera d’ADE i trobar feina a una empresa multinacional. Gràcies a l’esforç, vaig ser capaç d’aconseguir tot allò que m’anava proposant”

Judith

Judith

Residència Maternal

“A la Maternal he après com sortir-me’n amb el meu nadó: com se’l banya, a canviar bolquers o a gestionar els metges. Els primers dies m’ajudaven amb el nadó, però ara he aconseguit fer-me’n càrrec i entendre el que necessita”

Luisa

Luisa

Pis Noa

“Viure al Pis Noa m’ha canviat la vida del tot. Gràcies a tenir una llar, he pogut estudiar allò que m’apassiona i seguir lluitant cada dia per aconseguir el futur que vull”

Yésica

Yésica

Xarxa d'habitatges

“Abans d’arribar al pis em sentia espantada i pensava que no podria superar tots els nostres problemes, però aquí he après a creure en mi mateixa i en la meva força interior per sortir-me’n. No només ens han donat una casa, ens han donat una llar on poder crèixer i construir, i això és magnífic”.

Carolina

Carolina

Espai Banús

“L’Espai Banús m’ha aportat seguretat com a dona. Saber que tinc on anar, on relacionar-me amb altres dones, em fa sentir que estem unides i això em fa molt feliç”.

Mariam

Mariam

Espai familiar

He après a educar a la meva filla en positiu, a posar-li límits de forma tranquil·la i a portar una vida més sana. Ara sé controlar la meva paciència i encara que hi ha dies dolents, em sento orgullosa de mi mateixa”.