Col·labora amb nosaltres

Fes una donació

Vols convertir-te en #DonantDeFuturs i contribuir a transformar la vida de les joves? 

Amb la teva donació contribueixes a acompanyar les joves que atenem en el seu camí cap a l’emancipació i garantir un futur segur per a elles i els seus infants. Gràcies a la teva donació, podrem garantir la igualtat d’oportunitats d’aprenentatge, la creació de nous vincles o l’accés a l’habitatge digne.

AMB LA TEVA DONACIÓ CONTRIBUEIXES A:

20€

Construir nous futurs a través de la promoció de l’aprenentatge i la formació

50€

Promoure espais comunitaris per fomentar els vincles i les relacions entre iguals

100€

Apadrinar un pis i combatre la desigualtat en l’accés a un habitatge digne.

DONAR TÉ AVANTATGES FISCALS:

Podràs desgravar el 80% del primers 150€ que aportis i partir d’aquest import, el 35%. Si portes més de 3 anys consecutius donant a la Fundació Maria Raventós, la desgravació puja fins al 40%.

La veu del donant

David

Donant

“La feina que fa la gent de la Fundació Maria Raventós es extraordinària. La seva lluita per aconseguir fer d’aquest món un lloc més just i millor es admirable. És un regal poder col.laborar i ajudar a tirar endavant la seva important tasca social ”.

Montse

Donant

“Col·laborar amb la Fundació Maria Raventós és molt gratificant. És una entitat bolcada a la vida de dones joves amb els seus fills donant-los tots els suports necessaris, recursos perquè puguin ser independents i portar una vida digna, respectant i creant valors humans”.

Fes voluntariat

Disposar d’una persona adulta de confiança amb qui poder comptar en les qüestions del dia a dia és imprescindible en la vida de qualsevol jove.

Des de la Fundació desenvolupem un projecte de mentoria que té per objectiu oferir a les joves una persona de confiança amb qui poder comptar en les qüestions del dia a dia, ampliar els moments d’oci o millorar les seves competències personals. En definitiva, una persona que l’acompanyi en el seu camí cap a l’emancipació.

WhatsApp Image 2021-04-10 at 11.28.28

Entitats col·laboradores

Des de la Fundació Maria Raventós treballem per a transformar la vida de les joves i els infants que acollim. El suport de les persones, les administracions, les entitats i les empreses és imprescindible en la tasca que desenvolupem.

Hi ha empreses que decideixen col·laborar directament amb algun dels nostres programes, i d’altres que prefereixen posar en marxa accions que involucrin els seus treballadors a través de campanyes internes o accions de team building.

Sigui quina sigui la vostra preferència, estem oberts a escoltar les vostres propostes i trobar junts l’opció que millor s’adapti a les vostres expectatives.

Contacteu amb nosaltres a comunicacions@fmraventos.org i parlem-ne.

Gràcies al suport de:

Administracions públiques

Obres socials i Fundacions

Empreses solidàries