Col·labora amb les joves

Fes una donació

Amb la teva aportació, ajudes a les dones a transformar la seva vida. 

Podràn formar-se, aprendre a gestionar millor el seu dia a dia, comptar amb una xarxa de suport i oferir un entorn segur i estimulant als seus fills i filles. Amb tu, tindràn més oportunitats. Gràcies!

AMB LA TEVA DONACIÓ PODREM OFERIR:

20€

Jocs educatius pel desenvolupament dels infants de 0 a 3 anys.

50€

Tutoria amb una jove per fer seguiment del seu pla de treball personal.

100€

Suport a una jove i el seu infant a un habitatge d’inclusió.

DONAR TÉ AVANTATGES FISCALS:

Podràs desgravar el 80% del primers 150€ que aportis i partir d’aquest import, el 35%. Si portes més de 3 anys consecutius donant a la Fundació Maria Raventós, la desgravació puja fins al 40%.

La veu del donant

David

Donant

“La feina que fa la gent de la Fundació Maria Raventós es extraordinària. La seva lluita per aconseguir fer d’aquest món un lloc més just i millor es admirable. És un regal poder col.laborar i ajudar a tirar endavant la seva important tasca social ”.

Montse

Donant

“Col·laborar amb la Fundació Maria Raventós és molt gratificant. És una entitat bolcada a la vida de dones joves amb els seus fills donant-los tots els suports necessaris, recursos perquè puguin ser independents i portar una vida digna, respectant i creant valors humans”.

Iniciatives solidàries

T’animem a mobilitzar-te per difondre la nostra feina i recaptar fons a favor de totes les dones que acollim i acompanyem. Pots organitzar iniciatives solidàries, com ara un dinar, una rifa, un repte esportiu, un concert o una fira d’artesanies… les possibilitats són infinites!

També pots crear la teva campanya online, a la plataforma www.migranodearena.org

Implica la teva família, amics i amigues, o a qualsevol persona del teu entorn. Amb una petita aportació de cadascuna d’elles, estareu ajudant a que les joves puguin tirar endavant.

Contacta amb nosaltres. T’assessorarem amb allò que necessitis i t’ajudarem a fer-ne difusió. Envia’ns un correu a: comunicacions@fmraventos.org o truca’ns al 934 17 39 64

Amics_Sardana_2023
Concert benèfic organitzat per l'Associació Amics de la Sardana

Empreses i entitats

Des de la Fundació Maria Raventós treballem per a transformar la vida de les joves i els infants que acollim. El suport de les persones, les administracions, les entitats i les empreses és imprescindible en la tasca que desenvolupem.

Hi ha empreses que decideixen col·laborar directament amb algun dels nostres programes, i d’altres que prefereixen posar en marxa accions que involucrin els seus treballadors a través de campanyes internes o accions de team building.

Sigui quina sigui la vostra preferència, estem oberts a escoltar les vostres propostes i trobar junts l’opció que millor s’adapti a les vostres expectatives.

Contacteu amb nosaltres a comunicacions@fmraventos.org i parlem-ne.

Gràcies al suport de:

Administracions públiques

Obres socials i Fundacions

Empreses solidàries

Herències i llegats

El testament és una altra forma de contribuir a que moltes joves en risc d’exclusió social puguin transformar les seves vides.

T’animem a incloure un llegat o herència a favor de la Fundació Maria Raventós quan facis testament davant de notari. Cada aportació, de l’import que sigui, és rellevant per que les joves i els seus infants tinguin totes les oportunitats que es mereixen, ara i en el futur. Sense afectar els drets dels teus hereus, pots fer una aportació en funció de les teves circumstàncies i desitjos. Pots deixar diners, bens immobles i mobles o valors financers.

Pots fer-nos les consultes que necessitis a: comunicacions@fmraventos.org

1948_Maria Raventos amb les noies de la Residència

La tasca que duem a terme des de fa més de 70 anys va estar possible gràcies a que, quan la Maria Raventós va traspassar, els seus germans van decidir destinar els seus bens a crear aquesta Fundació, per donar continuïtat a la labor d’acció social que ella havia iniciat. Al llarg d’aquests anys, hem rebut llegats que han ajudat a moltes dones a tirar endavant. Tu també pots contribuir-hi.

Fes voluntariat

WhatsApp Image 2021-04-10 at 11.28.28

Disposar d’una persona adulta de confiança amb qui poder comptar en les qüestions del dia a dia és imprescindible en la vida de qualsevol jove.

Des de la Fundació desenvolupem un projecte de mentoria que té per objectiu oferir a les joves una persona de confiança amb qui poder comptar en les qüestions del dia a dia, ampliar els moments d’oci o millorar les seves competències personals. En definitiva, una persona que l’acompanyi en el seu camí cap a l’emancipació.

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad