Espai Banús
Un espai d’empoderament col·lectiu

ADREÇAT A

Dones que viuen a Santa Coloma de Gramenet i zones properes

CAPACITAT

250 persones/any

Situat a Santa Coloma de Gramenet, l’Espai Banús és una aposta per la transformació social i l’acció comunitària. Un espai d’empoderament col·lectiu on les dones poden trobar-se, compartir i sentir-se part  activa de la comunitat i del territori.

Banús treballa per la inclusió social, la millora de les condicions de vida i la convivència al barri i contribueix en la prevenció de possibles situacions de risc.  S’hi ofereixen diferents tipus de serveis i activitats en funció de les seves demandes i necessitats de les dones. S’organitza en:

  • Banús obert: espai d’atenció individualitzada que té per objectiu donar suport i assessorament en gestions quotidianes, burocràtiques o consultes derivades de situacions personals.
  • Banús dona: espai d’empoderament col·lectiu que té per objectiu potenciar els vincles i la participació de les dones a la vida comunitària del barri, oferir espais d’intercanvi entre iguals i teixir xarxa de confiança i de suport mutu. En aquest espai s’hi ofereixen tallers, propostes de lleure, espais de trobada, etc.
  • Banús xarxa: espai d’intercanvi professional, treball en xarxa i construcció col·lectiva d’iniciatives d’incidència i acció social per la millora de les condicions socials del barri i la ciutat.

L’Espai Banús treballa els següents àmbits:

  • Millora de les competències personals.
  • Reforç de la xarxa social
  • Estabilitat emocional
  • Millora de l’autoestima
  • Propostes de lleure saludable

T’agradaría participar d’algunes activitats? Apropa’t o contacta’ns:

C/ de Dalt dels Banús, 14. 08923
Sta. Coloma de Gramanet
Tels.: 93 64 25 742 / 676 744 526
  @espaibanus

L’Espai Banús treballa en xarxa amb les següents entitats:

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad