Mentoria social
Una eina de transformació per a tothom qui hi participa

ADREÇAT A

Joves en risc d’exclusió social,
amb o sense infants a càrrec

EDAT JOVES

18 a 35 anys

Un dels aspectes clau del nostre model d’acompanyament és facilitar la creació de nous vincles i promoure relacions de confiança, enfortint la xarxa de suport informal.  

El programa de Mentoria de la Fundació posa en contacte persones en un entorn de confiança i proximitat. Les mentores ofereixen el seu temps i el compromís per acompanyar a les joves en el seu camí cap a l’emancipació a través de trobades setmanals durant 6 mesos. A més reben una formació inicial i l’ acompanyament de l’equip durant tot el seu voluntariat.

El programa de Mentoria Social treballa sobre els següents aspectes de la vida de la jove:

  • Ampliació de la xarxa de suport
  • Creació de vincles de confiança
  • Benestar emocional.
  • Capacitació personal
  • Increment de les habilitats relacionals, socials i comunicatives
  • Descobriment de noves propostes de lleure saludable


Joves i mentores intercanvien i comparteixen vivències, dubtes i reptes!

Si vols més informació, escriu-nos a voluntariat@fmraventos.org

Trobada ramblas-maremagnum 4

Testimonis

Elisa

Mentora

"La mentoria ha superat totes les expectatives que m’havia fet. Ha suposat un procés d’autoconeixement molt profund per a mi i m’ha donat l’oportunitat de poder conèixer una jove amb un gran cor i una fortalesa enorme malgrat la situació que li ha tocat viure. Encoratjo a tothom a que hi participi".

Anna

Mentora

"Per a mi participar al projecte de mentoria ha suposat un creixement personal. M’ha ajudat a desestigmatizar situacions i col·lectius, a deixar prejudicis de banda i m’ha apropat a una realitat diferent de la meva. És una experiència molt recomanable".

Horiana

Jove

Picture of Jazmín

Jazmín

Jove

“El projecte de mentoria m’ha aportat valor. La meva mentora forma part de la meva vida, m’aporta un punt de vista molt diferent de veure les coses i la confiança per continuar lluitant pel que vull”

Picture of María Cristina

María Cristina

Jove

“El projecte de Mentoria per a mi ha estat una experiència emocionant, nova i extraordinària. Et dóna l’oportunitat de conèixer persones meravelloses i aprendre’n. Em sento molt feliç amb l’experiència”.

Picture of Rubina

Rubina

Jove

“La mentoria m’ha fet descobrir llocs nous que no coneixia i fer plans diferents. Mai no havia pujat amb vaixell ni havia anat a Montserrat. M’he divertit molt, repetiria sens dubte!”

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad