El Fil Vermell

Enguany, hem inaugurat un nou projecte, El Fil Vermell, un espai on mares i infants comparteixen estones de lleure i en què s’ofereixen recursos i estratègies educatives a través del joc. Aquest projecte va néixer arran de la petició de famílies que demandaven un espai lúdic i preservat on es posés el focus en l’oci de l’infant amb la seva mare. Així, El Fil Vermell és un moment per compartir i per crear experiències comunes entre mare i infant. També és un espai on les mares poden relacionar-se entre elles, on la conversa espontània porta a l’intercanvi d’idees i pensaments entorn la criança.

Aquest projecte gira entorn 4 tallers temàtics:

El Conta-contes, a través del qual es promou l’hàbit de la lectura a partir de contes, titelles i altres materials i es convida a reflexionar sobre aspectes relacionats amb les emocions.

El Tastet de Músics de Carrer, on es toquen cançons de diferents gèneres musicals i tothom canta, balla i gaudeix descobrint nous instruments i ritmes del món.

El Taller de Gargots, (un dels preferits dels més petits!) on mares i infants comparteixen una estona de joc a través d’activitats manuals i experimenten amb diferents materials, textures, colors, i on s’embruten d’allò més!

El Taller de Cuina, on les mares aprenen a cuinar receptes saludables a partir d’ingredients de qualitat per aconseguir una dieta sana i equilibrada. Les mares s’ensenyen receptes entre elles i comparteixen el que han cuinat.

Ah, i per vacances d’estiu, no perdem el temps, toca taller de samarretes pintades a mà!

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad