Estem al dia. Fem formació

 

El dijous 26 de novembre, vam participar com a entitat convidada al “Encuentro Online EMPLEO Y PERSONAS MIGRANTES” organitzat per l’Asociación Progestión (ubicada a Madrid). Vam ser ponents conjuntament amb les entitats La Merced Migraciones, ONG Rescate, Red Acoje i la pròpia Asociación Progestión.

Vàrem intercanviar reflexions entorn les pràctiques, les dificultats i els reptes quan acompanyem a persones migrades en la formació i/o la recerca de feina. Cadascuna de les entitats treballa amb un col·lectiu específic, sol·licitants d’asil, col·lectiu LGTBI+, persones amb addicions i persones amb patologia dual.

Va ser una trobada molt enriquidora on hi vam poder copsar l’entusiasme, motivació i compromís amb què treballen els professionals d’aquestes entitats.

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament.   
Privacidad