Hem estrenat seu al Districte de Gràcia

Al llarg del 2023 vam fer realitat el trasllat de la Residència Maternal i la seu de la Fundació a Gràcia, on podrem atendre unes 350 persones més cada any, a més de les dones i infants que ja acompanyem a la Residència Maternal, els Habitatges d’Inclusió i l’Espai Banús.

Aquest trasllat marca un punt d’inflexió a la vida de la Fundació, perquè ens permet posar tota la nostra experiència al servei de noves dones i famílies que podrem acompanyar, gràcies als nous  projectes que hem desenvolupat.

“Amb la nova seu fem un salt qualitatiu. Serà un espai únic a la ciutat, que integra l’atenció a les dones i els infants, la intervenció social i terapèutica i la prevenció dels riscos d’exclusió social, potenciant el treball en xarxa amb entitats del territori” Marta Bàrbara Sirera. Directora de la Fundació.

Les noves instal·lacions, reformades amb criteris d’eficiència energètica i sostenibilitat, acullen tant la Residència Maternal com serveis als quals podran accedir totes les persones de la comunitat que ho desitgin: l’Espai Familiar Socioeducatiu, l’Espai Comunitari i un servei d’Atenció Terapèutica.

El trasllat des de Sarrià a Gràcia és estratègic. El nou barri està molt ben comunicat amb transport públic, té nombroses escoles bressol, serveis de salut, una àmplia oferta cultural i un teixit associatiu fort. Són tots recursos que amplien les oportunitats d’autonomia i integració de les dones i infants que viuen a la Maternal i faciliten la participació de famílies del districte i de barris propers.

Estem enllestint la programació de primavera, i al llarg dels pròxims mesos acabarem de desplegar tots els nous serveis i donarem a conèixer les diverses formes de participació.

Aquest projecte és fruit d’un compromís amb la inclusió social de les dones i els seus infants, compartit amb institucions, fundacions, empreses i persones que s’hi han implicat durant els últims anys. Continuarem buscant totes les complicitats i suports necessaris, per consolidar-ho i assegurar la seva sostenibilitat.

Volem agraïr a tothom que ja ha confiat en nosaltres, contribuint amb assessorament tècnic, serveis professionals, mirada crítica i amb donacions tan econòmiques com en espècie, i a totes les entitats que ja han compromès el seu suport i participació:

Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Obra Social La Caixa, Fundación Naturgy, Fundación Mercedes Armengou (MAR), Fundación Gandara, Fundación Carmen y María José Godó, Fundación Maria Francisca Roviralta, X-Press Feeders, Cartonatges Petit, Fundació Ordesa, Fundación Renta, International Women’s Club, Simón Development Foundation, Cuatrecasas, Duravit, Faro, Charmex, Penguin Random House, Albera mobles.

 

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad