L’espai familiar, una nova eina d’empoderament

La maternitat és una de les experiències vitals transcendentals i transformadores en la vida d’una dona; un repte que s’afronta a diari, capgira la quotidianitat i requereix l’aprenentatge constant de noves habilitats per fer front a l’etapa que s’inicia.

L’acompanyament en la maternitat és un aspecte clau que es treballa amb les joves de la Residència Maternal com a factor essencial no només per la dona, sinó també per l’infant. Un aspecte que hem treballat des de la Maternal i també des de l’Escola Bressol durant molts anys. Amb el tancament de la Bressol el passat 2020, hem apostat per crear un nou espai que ens permeti seguir posant l’èmfasi en l’adquisició de competències maternals, en el desenvolupament saludable dels infants i els models de criança, per això hem creat l’Espai Familiar. Un espai construït a partir de les aportacions i interessos de les joves i la detecció de necessitats per part de l’equip educatiu. L’Espai Familiar compta amb activitats relacionades amb criança, la nutrició, l’afecte, els hàbits i rutines, la higiene, la salut emocional o el lleure principalment. A més, constitueix un espai integrador i respectuós on poder compartir inquietuds i experiències amb altres companyes en la mateixa situació i empoderar a joves en el seu rol com a mares.

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad