Patronat

El patronat és el màxim òrgan de responsabilitat de la Fundació. Vetlla pel compliment de la missió, visió i valors de l’entitat i en marca les línies estratègiques a seguir. Està format per:

Picture of Maria Viñas Pich

Maria Viñas Pich

Presidenta

Treballadora Social i Màster en Sociologia. La seva trajectòria professional sempre ha estat vinculada al Tercer Sector, específicament en el camp de l’acció social. Secretaria del Patronat de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU. Patrona de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona.

Picture of Teresa Raventós Raventós

Teresa Raventós Raventós

Vicepresidenta

Psicòloga especialitzada en relacions de parella. La seva trajectòria professional sempre ha estat vinculada al camp de l’acció social. Membre de la Junta de ACAB ( Associació contra Anorèxia i Bulímia )i acompanyant de famílies de persones afectades.

Picture of Albert Guàrdia i Raventós

Albert Guàrdia i Raventós

Secretari

Llicenciat en Ciències Econòmiques i en Investigació i Tècniques de mercat. Soci de Valores & Marketing, consultoria especialitzada en impacte social. Professor associat a la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF.

Picture of Teresa Batlle Pagès

Teresa Batlle Pagès

Vocal

Arquitecta. Al llarg de la seva trajectòria professional s’ha implicat en diferents Associacions lligades a la sostenibilitat ambiental i social, cal destacar l’Associació Estatal d’Arquitectura i sostenibilitat ASA, de la que és Presidenta del Comitè Científic.

Picture of Elena de Carandini Raventós

Elena de Carandini Raventós

Vicepresidenta

Treballa en projectes d’innovació i sostenibilitat, impulsant a joves; l’empoderament femení; cura i oci a la tercera edat; persones amb discapacitat intel·lectual; i dinamització del territori Raimat i Lleida. Presidenta Fundació Comunitària Raimat-Lleida. Directora Boscana HUB d’Innovació. Patrona Fundació Boscana. Consellera de la Fundació Exit.

Picture of Montserrat Cervera Macià

Montserrat Cervera Macià

Vocal

Té una llarga trajectòria professional en el sector dels serveis socials i sociosanitaris des de diverses posicions i exercint diferents responsabilitats, tant en el sector públic, com en el sector privat i en diferents entitats socials. Actualment és presidenta de la Fundació Isocial, dedicada a promoure i impulsar la innovació en el sector dels serveis socials.

Picture of Xavier Raventós Negra

Xavier Raventós Negra

Vocal

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Soci i membre del consell d’administració de Pepe Jeans Group, on ha desenvolupat la seva carrera professional els darrers 30 anys en posicions de direcció. Col·labora des de fa anys en diverses entitats d’acció social i el desenvolupament internacional.

Picture of Marta Torras Marí

Marta Torras Marí

Vocal

Enginyer Agrícola i Màster en Viticultura i Enologia. Ha dedicat la major part de la seva carrera professional a la cooperació internacional i a l’Ajuda Humanitària. Especialitzada en microfinances. Treballa en projectes socials per generar llocs de treball per a persones excloses del mercat laboral. Directora de l’Àrea d’Impuls Social de Fundació Catalunya La Pedrera.

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad