Signem un acord de col·laboració amb Fundació Naturgy

El passat mes d’octubre la Sra. María Eugenia Coronado, Directora General de Fundación Naturgy i la Sra. Maria Viñas, presidenta de la Fundació Maria Raventós, van signar un conveni de col·laboració que significa un important avenç per a la Fundació per diversos motius.

En primer lloc, gràcies a aquest acord podrem millorar les nostres infraestructures, afavorir l’eficiència de les nostres instal·lacions i incrementar el nostre estalvi energètic.

Pel que fa al projecte, aquesta col·laboració ens permetrà poder oferir un espai més amable no només a les  dones i els infants que atenem a la Fundació, sinó també a les dones del barri en el que serà un projecte comunitari obert a tothom qui hi vulgui participar.

Finalment, podrem oferir una atenció més integral, complementant l’acompanyament a la maternitat amb un espai terapèutic, un espai de capacitació i un de dinamització comunitària.

En definitiva, aquest acord ens permetrà incrementar els recursos a disposició de les dones que atenem en una clara aposta pel seu empoderament, afavorint així la seva autonomia i garantint uns itineraris d’emancipació d’èxit.

Agraïm la confiança que Fundació Naturgy ha dipositat en la nostra Fundació i en les dones que atenem.

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad