Apostem pel comerç ecològic i de proximitat

A la Fundació apostem per avançar cap a un model de consum més responsable que combini el respecte amb el medi ambient, la preservació del territori i el suport a l’economia local.

Per això, des de fa uns anys, treballem amb el Tros de l’Ordal, un projecte creat per un grup de joves amants de la terra que va néixer el 2012 a l’Alt Penedès. Cultiven aliments respectant els seus ritmes, temporalitats i exigències de manera ecològica i, per tant, respectuosa amb el medi que l’envolta, incloent-hi fauna i flora. Periòdicament, ens envien cistelles de fruites i verdures de temporada que repartim entre els diferents projectes de la Fundació.

D’altra banda, aquesta acció s’emmarca en el Pla d’Acció de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Sostenible, que vetlla per la preservació del medi ambient per fer de Barcelona una ciutat més habitable, eficient i sostenible.

Per acabar, aquesta iniciativa també busca contribuir a la consecució dels Objectius pel Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, que tenen per finalitat posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones visquin en pau i prosperitat el 2030.

 

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament.   
Privacidad