Conveni de col·laboració amb l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius

Membres dels equips directius i tècnics de totes dues entitats, durant l’acte de signatura.

Aquest matí, la Presidenta de la Fundació Maria Raventós, Maria Viñas Pich i la de l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius (ADSiR), Imma Clarà Vila, han signat un Conveni de Col·laboració, per treballar de forma conjunta pel benestar i salut de les dones, especialment les que es troben en risc d’exclusió social.

 

Dins de l’Espai Argentona, a la nova seu de la Fundació, ja estem oferint suport a la criança mitjançant l’Espai Familiar Socioeducatiu La Branca i activitats de participació comunitària per a dones, a l’espai La Trena. Ara, després de mesos de treball compartit, engeguem un nou projecte convençudes de la importància de donar resposta a una necessitat social molt gran, com és l’atenció terapèutica, que contribuirà al benestar emocional i a la salut de les dones.

 

El conveni amb l’ADSiR és un pas molt rellevant, perquè ens permetrà oferir a les dones una atenció integral, mitjançant diverses activitats de suport terapèutic en grup.

  • Les professionals de la Fundació treballaran pel benestar emocional de les dones mitjançant la millora de l’autoconcepte, la detecció i gestió dels malestars propis de la vida quotidiana i l’adquisició d’eines de gestió social i emocional.
  • Les expertes de l’ADSiR posaran el focus en qüestions relacionades amb la salut sexual i reproductiva, la cura del cos i les relacions sexo-afectives.

Aquest conveni sorgeix de la voluntat compartida de treballar en xarxa, enfortint el teixit associatiu del barri i creant noves oportunitats per a les dones de forma col·laborativa.

Els professionals que vulguin fer derivacions a aquests nous serveis, i les dones que vulguin participar-hi, poden contactar amb nosaltres a info@fmraventos.org o al telèfon 934 173 964.

 

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad