Espai Banús: l’acció comunitària com a eina d’empoderament col·lectiu

L’Espai Banús, situat a Santa Coloma de Gramenet, és un dels programes més joves de la Fundació. Va néixer l’any 2020 amb l’objectiu d’oferir un espai d’empoderament col·lectiu a dones en situació de vulnerabilitat. A través de l’acció comunitària, l’Espai Banús busca enfortir les capacitats, facilitar la creació de vincles entre iguals, reforçar el sentiment de pertinença i esdevenir un espai de generació de noves oportunitats.

Per aconseguir aquests objectius, l’Espai Banús situa a les dones al centre com expertes en les seves vides i necessitats. Són elles qui, a través de les assemblees, decideixen els tallers i activitats que s’hi desenvoluparan en funció dels seus interessos i inquietuds. A més, les dones tenen l’oportunitat de liderar alguns tallers per tal de poder compartir els seus coneixements amb la resta de companyes.

Així, l’oferta d’activitats és molt diversa: des de tallers de cuina, costura o ioga fins a tallers de cerca de feina, de gestions i tràmits, de competències digitals o d’idiomes. Durant els mesos d’estiu, també s’ofereixen activitats relacionades amb l’oci saludable: sortides a l’aire lliure, pícnics a la vora del riu, classes de zumba o de body balance.

L’Espai Banús ja porta gairebé dos anys en marxa i continua creixent dia a dia. Us mantindrem actualizats/des de les novetats!

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament.   
Privacidad