Feliç Sant Jordi i Santa Jordina!

A la Fundació teníem moltes ganes que arribés la diada! Aquesta és una data especial per a nosaltres i és tradició celebrar-la totes juntes: joves i treballadores. Tot i les distàncies i la mascareta, hem gaudit d’una bona estona juntes i cada dona, jove i infant ha rebut un llibre seleccionat especialment per la ocasió. A la Fundació pensem que la literatura també és una eina d’inclusió i que tothom ha de tenir accés a títols de qualitat, independentment de la seva situació. Enguany això ha estat possible gràcies als editorials que han col·laborat amb nosaltres de forma solidària fent-nos arribar llibres de tot tipus. De ben segur que tothom gaudirà molt de la lectura! Des d’aquí els hi volem enviar el nostre més sincer agraïment i desitjar-vos a totes i tots una feliç diada de Sant Jordi!

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament.   
Privacidad