Inaugurem pis a la Xarxa d’Habitatges d’Inclusió

La Xarxa d’Habitatges de la Fundació compta amb dues tipologies d’habitatge en funció del nivell d’autonomia i necessitats de les joves: la Xarxa de Pisos amb suport, ubicada a Barcelona i la Xarxa de Pisos d’emancipació ubicada a Santa Coloma de Gramenet.

El nou pis que estrenem està situat a Barcelona i té capacitat per acollir dues famílies monoparentals. Amb aquesta incorporació, la Xarxa d’Habitatges de Barcelona recupera el sisè pis i en total, entre Barcelona i Santa Coloma, en sumen 13. O el que és el mateix, estem presents a 10 barris de l’Àrea Metropolitana!

Disposar d’una llar assequible i estable on poder consolidar un nou projecte de vida és essencial per a les joves que atenem, per això des de la Fundació treballem per poder garantir aquest dret a un habitatge digne. Més de 58 persones s’estan beneficiant actualment del projecte!

 

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament.   
Privacidad