La Fundació a TV3

El passat diumenge dia 10 d’abril,  el programa “Signes dels temps” de TV3 va donar a conèixer la Fundació Maria Raventós i la tasca que duem a terme amb les dones que acompanyem.

La Montserrat Esteve, directora, guionista i presentadora del programa, va entrevistar, en primer lloc, a la Teresa Raventós, que com a representant del Patronat, va explicar el naixement i la trajectòria de l’entitat durant els seus 70 anys d’història. En segon lloc, a la Marta Bàrbara, com a responsable de l’entitat, per analitzar la situació actual de la Fundació i els reptes de futur, i per últim, els testimonials de dues dones, la Katherine Moncada i la Clara Mensa, que actualment viuen de forma autònoma amb els seus infants i que ens van parlar del que va significar per a elles el seu pas per la Fundació.

No vas poder veure el programa en directe? A continuació et deixem l’enllaç al vídeo! Enllaç a “Signes dels temps”

Esperem que t’agradi.

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad