La Mariam i la Jazmin fan un pas endavant!

Avui és un gran dia, estem de celebració! Dues joves de la Residència Maternal, la Mariam i la Jazmin, fan un pas endavant en el seu procés d’emancipació i es traslladen a viure a la xarxa d’habitatges d’inclusió de la Fundació.

La Mariam és una jove de 21 anys, mare d’una nena d’un any i mig. La Jazmin té 18 anys i és mare d’una nena d’un any i vuit mesos. Totes dues han cursat estudis d’auxiliar d’infermeria durant la seva estada a la Residència Maternal, que han compaginant amb molt d’encert amb la seva maternitat. A banda dels estudis, que estan assolint amb molt bona nota, les dues joves han fet una gran evolució personal: han millorat els seus coneixements i habilitats envers la cura de les seves filles, han gestionat el dia a dia amb gran consciència i responsabilitat i es plantegen la nova etapa al pis com una oportunitat per seguir estudiant i convertir-se en dones autònomes. Malgrat les circumstàncies adverses de les que partien, totes dues han s’han sobreposat i han aconseguit el seu repte.

Enhorabona a les dues i molta sort en aquesta nova etapa!

La Xarxa d’Habitatges de la Fundació

Formada per 15 pisos distribuïts entre Barcelona i Santa Coloma de Gramenet, té per objectiu proporcionar un habitatge digne i estable a les dones que acompanyem per tal que puguin consolidar els seus projectes vitals d’autonomia, iniciats a la Residència Maternal. S’hi potencia la convivència, la responsabilitat i la construcció d’una nova xarxa social per tal d’anar confeccionant un entorn segur i saludable per a elles i els seus infants. Als pisos d’inclusió, les dones treballen diferents àmbits per tal d’assolir l’autonomia, com ara les competències maternals, el seu itinerari formatiu, la seva projecció laboral, la gestió econòmica quotidiana, la salut pròpia i dels seus infants o la gestió de les emocions, entre d’altres.

La Xarxa d’Habitatges d’Inclusió compta amb dues tipologies d’habitatge en funció del nivell d’autonomia de cada jove: Pisos amb Suport i Pisos d’Emancipació, i tots ells disposen d’acompanyament educatiu setmanal o quinzenal, en funció de la tipologia.

 

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad