Premi “La Caixa” a la innovació i la transformació social

fmr_noticies-premi-caixa-wide-2La Fundació Maria Raventós ha estat una de les deu entitats guanyadores dels premis “la Caixa” a la innovació i la transformació social, d’un total de 728 iniciatives seleccionades de tot l’Estat.

La Fundació ha estat premiada en la categoria de Transformació Social, pel projecte “Residència maternal temporal: ajudant les mares a ser autònomes”, valorant la tasca que es fa i la capacitat de modificar una problemàtica social de forma sostenible.

El passat 7 d’abril, el ministre de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Alfonso Alonso; el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró; el director territorial de CaixaBank a Madrid, Juan Gandarias, i el director corporatiu de l’Àrea Social de la Fundació Bancària “la Caixa”, Marc Simón, van lliurar els premis, adreçats a entitats socials que en la seva actuació apliquen mètodes innovadors i aconsegueixen transformar d’una manera efectiva les vides de persones socialment vulnerables.

fmr_noticies-premi-caixaEl director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, va felicitar les entitats per impulsar «projectes socials innovadors que abracen la vulnerabilitat de les persones i la transformen en l’apoderament de les seves vides».

Aquest projecte va ser seleccionat en la Convocatòria d’Habitatges d’inclusió social 2014. Les destinatàries d’aquest projecte són dones gestants o mares soles, adultes i menors, amb infants de fins a 3 anys, que es troben en situació de vulnerabilitat social. La intervenció se centra en l’adquisició de les aptituds, les actituds i els hàbits necessaris per superar les adversitats, i pretén la recuperació d’aquestes dones fomentant la seva autonomia personal i social. Quan ingressen voluntàriament en la residència, es comprometen a dur a terme durant la seva estada un projecte educatiu individual elaborat conjuntament amb l’educadora o tutora del cas. Així, la implicació de la dona en el seu procés de recuperació cap a l’autonomia és imprescindible.

COMPARTEIX

MOLTES GRÀCIES!

AVUÍ T’HAS CONVERTIT EN DONANT DE FUTURS

Hem rebut la teva aportació per contribuir a transformar la vida de les joves i els infants que acompanyem.

Si us plau, consulta el correu electrònic on rebràs la confirmació de la teva aportació. En cas que no el rebis, consulta la safata de correu no desitjat.

Si tens dubtes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 417 39 64 o enviant un mail a comunicacions@fmraventos.org

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar i més informació
Privacidad